Slide-show---2---baby-and-Sophie-la-girafe
Slide-show---3---baby-and-Sophie-la-girafe
Slide-show---1---baby-and-sophie-la-girafe
next arrow
previous arrow

Një lodër unike

Prodhuar nga 100% gomë natyrale dhe prodhuar “tradicionalisht" për më shumë se 50 vjet,

Gjirafa Sophie është lodra e parë e foshnjës që stimulon secilën prej shqisave të tij nga mosha 3 muaj!

         

Koleksionet e gjirafes Sophie

Zbuloni një gamë produktesh që mbulon të gjitha nevojat e foshnjës,

për çdo kohë të ditës dhe gjatë çdo faze të rritjes së tij.

Zbuloni produktet e reja

Ku mund të gjeni produktet e gjirafes Sophie?

Produktet tona gjirafa Sophie shiten në çdo kontinent.

Gjeni të gjitha shitoret tona të shitjes me pakicë në Kosovë dhe detajet e kontaktit

për shpërndarësit tanë ekskluziv në mbarë botën.

Gjej shitësit tanë

Blogu i Sophie-s

Një hapësirë e rezervuar për ju. Këshilla, lajme, rezultate të konkursit …

Shikoni lajmet më të fundit të Sophie-s dhe paraqisni dëshminë tuaj!